Τρόποι Πληρωμής

 1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
 2. Για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αφοι. Θ. Ρέππα Α.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από την εταιρεία Geotrust) τα οποία χρησιμοποιούνται από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στον κόσμο και εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

 3. Αντικαταβολή (Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας):
 4. Μπορείτε να πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, ή τον μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

 5. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα της Αφοι. Θ. Ρέππα Α.Ε.:
 6. Έχετε την δυνατότητα να Κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από ένα από τα καταστήματα της Αφοι. Θ. Ρέππα Α.Ε. που σας βολεύει. Σε αυτή την περίπτωση, θα πληρώσετε για την αξία των προϊόντων σας επί τόπου.

 7. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
 8. Μπορείτε επίσης να προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργάζεται η εταιρεία μας.

  1. ALPHA BANK: 105002320000612
  2. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 01580715749
  3. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 0170102761644
  4. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 14647114918

  Αφού καταθέσετε τα χρήματα ,στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στον αριθμό που θα βρείτε στην σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ?Κοινωνία της Πληροφορίας?
. Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ?Κοινωνία της Πληροφορίας?.
Copyright © 2009 Αφοι Θ. Ρέππα Α.Ε.. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Designed and Developed by Business Way & Sky Land Information Systems